Výstraha

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::files Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/stories/caravaning/stories/caravaning/brno_2009

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

VÝSTAVA CARAVANING BRNO - 2009

V dňoch 5 až 8. novembra sa na Brnenskom výstavisku konala medzinárodná výstava karavanov, obytných prívesov a doplnkov - Caravaning Brno.

Počas týchto 4. dní si výstavu spojenú s ďalšími súvisiacimi výstavami športových potrieb, doplnkov, oblečenia, bicyklov, a lodi prezrelo viac ako 60 tisíc návštevníkov. Je potešiteľné že medzi návštevníkmi bola aj početná časť zo Slovenska.

Nás samozrejme najviac zaujímali novinky vystavené v pavilóne „P". Práve tu bolo sústredených najviac prívesov a obytných áut, medzi nimi aj horúce novinky pre rok 2010.

Na výstave Caravaning Brno sa predstavilo viac ako 150 prívesov a obytných áut, od približne 30 výrobcov. Paleta výrobkov bola veľmi pestrá od jednoduchších, ale zato výborne prepracovaných dvojmiestnych úsporných obytných áut až po tie komfortné a najluxusnejšie.

Potešil aj doprovodný program, hlavne cimbalová muzika šíriaca sa od tradične najväčšieho vystavovateľa PV Caravan z Přerova.

 

{gallery}stories/caravaning/brno_2009{/gallery}